arvio erinomainen

saatekirje

ats-standardit

saatekirje

herätä uteliaisuus

vain idiootti sanoo ei

Vuonna 1923 copywriter Claude Hopkins sanoi kirjassaan Tieteellinen Mainonta näin: “Tee tarjouksestasi niin hyvä, että vain idiootti sanoisi ei!”

Tämä lause pätee hyvin työnsaannissa 2023. Sinun saatekirjeesi tulisi olla niin hyvä, että vain idiootti kieltäytyisi siitä. Kun työnantaja lukee sinun saatekirjettäsi, hänelle syntyy mielikuva, että sinut on PAKKO kutsua työhaastatteluun.

Miten se onnistuu käytännössä? Sinun pitää olla ovelampi kuin muut hakijat. Saatekirjeesi pitää käynnistää tiettyjä asioita työnantajasi mielessä.

Meidän saatekirjeemme perustuu juuri tähän. Herätämme meidän ihmisten luonnollisen uteliaisuuden saatekirjeellä, jonka seurauksena sinut kutsutaan työhaastatteluun. Samalla erotut selvästi muiden joukosta.

optimoidut ja yhteensopivat

nykyaikaiset mallipohjat

Nopea muokata

ATS-yhteensopiva

Nykyaikaiset

Pääsy heti

Persoonallinen

Suomalaista

cv mallipohja selityksillä

miksi valita meidät?

olet #1

Kyllä. Asiakkaamme ovat meille kaikista tärkeimmät. Pyrimme tarjoamaan parasta asiakaspalvelua. Joten olemme kasanneet tutkimustyön ja kokemuksemme pohjalta parhaat CV sekä työhakemukset näille sivuille. Onko kysymyksiä? Autamme mielellämme. Voit lähettää sähköpostia meille.

Mallimme ovat moderneja, yhteensopivia ja helppoja muokata.